Lediga jobb

ClinStorage söker medarbetare till avancerad lager/distribution och tillväxt inom Klinisk service (märkning och packning)

Verksamhetsbeskrivning:Clinstorage är ett expansivt och dynamisk kontaktservice företag. ClinStorage är GMP och GDP certifierat av Svenska läkemedelverket för lagerhållning och distribution av läkemedel och relaterat material som kliniskt prövningsläkemedel, plasmaprover och celler. 
Vidare kan företaget importera prövningsläkemedel och frisläppa det (QP). 
GMP inspektioner genomförs. 
ClinStorage avser under 2021 utöka tjänsteutbudet till att omfatta Klinisk service d.v.s. packning och märkning.Arbetsuppgifter:Du kommer att arbeta i ett team på 3-4 personer. I arbetsuppgifterna ingår: 
Att etablera etikettering och packning av kliniska prövningsläkemedel under 2021. 
Att utforma processer och skriftliga rutiner för etikettering och packning av prövningsläkemedel. 
Att tillsammans med övriga på ClinStorage säkerställa GMP certifiering för denna service.
Att efter certifiering leda den operativa delen avseende märkning och packning, att marknadsföra och upprätt hålla kundkontakt.
Vidare ingår mottagning, sändning, registrering och administrering av Life Science relaterat material som biologiska prover och prövningsläkemedel och placering av dessa i kylar, frysar och termosar. 


Arbeta enligt de rutiner som gäller för tillverkande läkemedelsindustri (GMP).

Arbetet är omväxlande med stora möjligheter att lära sig nya saker i ett nytt segment relaterat till lagring och logistik av bl.a. ATMPs, biologiska läkemedel (gen och cellterapi) och hantering av prover/produkter vid låga eller ultra-låga temperaturer. Arbetstiden är normal kontorstid, men vid enstaka tillfällen kan även kvälls- och helgarbete förkomma. Mixen mellan praktiskt arbete och administrativa uppgifter är perfekt för dig som vill ha omväxling i ditt arbete. Och inte minst vara en hörnpelare i tillväxten av ett ledande lagrings, märkning- och packningsbolag i norra Europa.Utbildning/Erfarenhet: Har minst gymnasienivå och gedigen erfarenhet inom ovan beskrivna områdena som etikettering och packning av prövningsläkemedel och/eller läkemedel. 
Eftergymnasial utbildning som farmaceut, laboratorieingenjör, kemist/biolog, biomedicinsk analytiker är meriterande.

  • Behärskar Engelska / Svenska.
  • God kännedom om arbete enligt GMP

Som person är du positiv, och nyfiken på att lära dig nya saker och beredd att arbeta med praktiska som administrativa uppgifter. Medarbetaren på ClinStorage skall vara noggrann i sitt arbetssätt för att alltid säkerställa att arbetet blir korrekt utfört och uppfyller våra kunders högt ställda krav och förväntningar på kvalitet och leverans. Du är även en ansvarstagande person som vill vara del av ett litet men expanderande företag, där du har inflytande och ansvar för företagets utveckling och måluppfyllande på kort som lång sikt.